Drømmeplassen

Bakeri. Café. Konditori. Catering.

Drømmeplassen er et hjemmebakeri. Alt er ferskbakt hos oss syv dager i uka og vi har mye å friste med; brød, gjærbakst, søtbakst og kaker. Vi baker alt fra bunnen av, etter nye oppskrifter og gode gamle tradisjoner. Vi har bare rent mel i posen og og brødene våre stekes i vedfyrt steinovn. Nyt baksten, en deilig salat, sandwich eller kake sammen med vår egen Drømmekaffi. Du kan også bestille alt fra vår meny til ditt selskap hjemme eller møte på jobb. Drømmeplassen leverer.

DRØMMENLørdag er en deilig dag. Det er en ekstra hyggelig dag. Om man er på jobb, har fri, tar en bytur, drar på båttur, skitur, i marka, rydder og vasker huset eller bare slapper av hjemme er lørdag en egen følelse. På Drømmeplassen er det lørdag hver dag!

Drømmen var å skape en café med en god og avslappende atmosfære. En café med eget bakeri, konditori og catering og ekte varer. En plass med mange inntrykk og et spesielt uttrykk – en drømmeplass! I 2007 startet Åkki Lidi og Lena Lauvsland Drømmeplassen i Stumpf-gården i Skippergata 26 i Kristiansand. Drømmen ble virkelighet.

Bakverk med sjel ble eltet frem i bakeriet, som ligger rett innenfor kafeen, og slik har det fortsatt. Lukten av nybakte boller og ferskkvernet kaffe møter deg når du kommer inn døra. 

Alt er ferskbakt etter gamle tradisjoner med enkle og gode råvarer, og laget for hånd med mye kjærlighet og kunnskap. Vi har bare rent mel i posen. Her brukes ingen ferdigmikser eller lettvinte løsninger. Vi tror på gode råvarer og god tid. Det gir nydelig bakverk, som er verd å vente på. Ved å bruke lite gjær og lang hevetid får de gode aromaene tid til å sette seg. Det er dette som gir brødene den gode smaken. Brødene bakes ferdig i steinovn, noe som gjør at de blir ekstra saftige og smakfulle med sprø skorpe.


DSC_4042 liten.jpg

Gründer av Drømmeplassen Åkki Lidi


Drømmeplassen kan også friste med kaker for enhver smak, til hverdag eller fest, til barnedåp eller firmafest. Konditorene lager også alt fra bunnen av og legger sin sjel i hver kake. Visste du at du kan få bilde av bursdagsbarnet på kaken, eller bedriftens logo på? La deg inspirere av våre kaker og kom gjerne med din kakeutfordring til våre dyktige og kreative konditorer.

Nyt drømmen vår, nyt en deilig sandwich, en salat, en vaniljesnurr eller et varmt nylaget paistykke i kafeen eller bestill en Drømmelunch til neste jobbmøte. Har du forresten prøvd vår digge tapas til jentekvelden?

På Drømmeplassen får sansene fråtse i herlig bakverk, velkommen til oss – her er det alltid lørdag! Og husk at vi har åpent hver dag, også søndager.


Følg drømmen videre på Facebook og Instagram!